Doorbreek Driedaagse

Drie intense dagen die helemaal in het teken staan van jou! In een kleine, veilige groep met 6-8 deelnemers gaan we aan de slag met de thema`s waar je maar tegenaan blijft lopen, waar geen oplossing voor lijkt te bestaan. Waar wil jij doorheen breken? Zijn het diepe angsten? Boosheid? Of loop je al jaren rond met een trauma? Alles is deze dagen welkom en niets is te gek.

Tijdens deze drie dagen word je liefdevol en doortastend begeleid door Samantha en Jan. Door de kleine groep is er naast groepswerk veel ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht, waardoor we flink de diepte in zullen gaan. Wees je er dus bewust van dat het echt intensief wordt. Dit betekent echter ook dat je tijdens de doorbreek driedaagse écht ergens doorheen kunt breken, BAM!

Maja over haar Doorbreek Driedaagse:
Stappen zetten is soms zo lastig... Diep van binnen wil je het heel graag en toch kun je het soms niet. Of zoals Samantha het zo mooi omschreef; alsof je op een hele hoge duikplank staat. Wat is het diep daar beneden, zal ik wel of niet? Zoveel angsten die je terugtrekken, maar ook een verlangen dat roept. Ook ik heb in mijn leven al heel wat keren op die duikplank gestaan en afgelopen weekend stond ik daar opnieuw, als deelnemer aan de Doorbreek Driedaagse. De duikplank was hoog, maar in de veiligheid van een fijne, warme groep durfden we te springen. Ieder op zijn eigen manier en alles mocht er zijn... Er was woede, verdriet, maar gelukkig ook humor en op zijn tijd de nodige ontspanning. Het was intens, maar door de liefde, de warmte en het licht die er waren konden we diep gaan en bracht het ons allen waar we naartoe wilden. Nu ik dit zo schrijf lopen de tranen weer over mijn wangen! Dank je wel lieve Samantha en Jan voor de warme begeleiding tijdens dit weekend. Het voelde geweldig om 2017 zo te mogen starten!! 

Het idee voor deze 3 daagse werd geboren tijdens de marathon sessie die Jan aan Samantha gaf. Zij voelde dat ze meer nodig had dan een ‘normale’ sessie. Ze volgde haar gevoel en sprong in het diepe. Dit voelde zo bijzonder voor ons beiden dat we voelden, hier moeten we iets mee doen! Dit moeten we met meer mensen delen want dit is zo speciaal.


Enkele fragmenten uit de tekst die Samantha schreef over haar ‘Doorbreek Driedaagse’ met Jan:

Een leven lang op zoek en het maar niet kunnen vinden. Zoveel teleurstellingen, zo veel pijn. Zo vaak afgewezen, zo vaak weggestuurd. Een hels gevecht. Wel willen maar niet kunnen.

Therapie sessies waren voor mij vaak te kort om te kunnen ontdooien. Mijn hart wist dat ik een reis van een paar dagen moest maken. En dat heb ik gedaan.... en God wat was het heftig, intens, pijnlijk en helend. Ik heb werkelijk alle trucjes uit de kast gehaald omdat ik zoo bang was. En geloof me ik ken veel trucjes :) Maar Jan doorzag ze allemaal en hij bleef.

Waar anderen stopten ging hij door. Waar ik anders stopte, ging ik door want ik wist, het is nu of nooit. Toen ik alle trucjes had gehad wilde ik het opgeven en het laatste wat ik nog uit kon brengen was: "ga alsjeblieft naar huis". Maar hij bleef....

Gaf me een liefdevolle zet in de pijn, met sterke maar zachte hand.

Met zoveel liefde, geduld en begrip luisterde hij naar wat ik niet zei, keek naar de pijn achter mijn lach en zag mij echt. 

De hele tekst die Samantha schreef n.a.v. haar 3 daagse kan je hier lezen.

Jan over deze 3 daagse: ‘Een ervaring die ik mijn leven niet zal vergeten. Op een gegeven moment leek het alsof alleen wij tweeën en de kamer waarin we ons bevonden nog maar bestonden. Drie hele intense dagen waarin alles er mocht zijn: boosheid, verdriet, frustratie, weerstand, humor en tranen van geluk.’


Als het idee hebt dat ook jij behoefte hebt aan (veel) meer ruimte en tijd om echt tot de kern te kunnen komen neem dan contact met ons op.

Hoe gaan we dan voor die doorbraak zorgen vraag je je misschien af? Wij hebben gemerkt dat ‘zijn’ de ingang is. Gewoon laten gebeuren en durven loslaten. Soms zullen we werken met opstellingen, lichaamswerk of nodigen we je uit om te delen. We zullen je waar nodig triggeren om grenzen over te gaan die je eerder hebt gemeden. Dat alles heel respectvol, met zachte maar sterke hand. Vaak ook zullen we gewoon ‘zijn’. In de stilte is ruimte voor alles. Alles mag er zijn, alle emoties zijn welkom, hoe heftig ook. Het is tijd, hoog tijd dat het allemaal gezien wordt. Wij deinzen niet terug voor je angst, boosheid of pijn. Je voelt dat je nu eindelijk een veilige en stevige bedding hebt gevonden waarin alles écht welkom is. Alleen dat is al zo helend!

Mocht je weerstand voelen, dan is dat waarschijnlijk een teken dat je eraan toe bent ;-)  


Praktische informatie

De eerstvolgende Doorbreek driedaagse vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus.

We starten om 10.00 uur

De drie daagse is volledig verzorgd inclusief overnachtingen. Hoelang we op de eerste twee dagen doorwerken hangt af van het moment maar indien de groep en het moment erom vraagt gaan we ook na het avondeten nog aan de slag.

De 3 daagse is inclusief:

-      2 overnachtingen

-      Alle maaltijden

-      Koffie/thee en sap

-      Een warme verrassing bij aankomst 

De derde dag sluiten we uiterlijk om 17.00 uur af.

Kortom, een exclusieve 3-daagse in een kleine groep, een unieke kans om door te breken. Dat alles in een warme en veilige setting met veel persoonlijke begeleiding.

Ook als je niets zegt, zullen wij je horen en ook als je onzichtbaar wilt zijn zullen wij je zien. Voel je welkom om te helen, om te delen, om te breken en om te zijn!

Je investering voor deze Driedaagse in €697,- Meld je je aan voor 15 juni dan ontvang je €57,- vroegboekkorting en is je investering €640,- De bedragen zijn inclusief BTW.

Desiree over haar Doorbreek Driedaagse: Altijd op zoek naar verlichting. het openbreken van mijn hart, omdat ik weet en voel dat er veel meer in mij schuilt. Het was een bijzondere reis met bijzondere begeleiding. Alles mag er zijn: verdriet, boosheid en humor. Het was een mooie groep mensen bij elkaar die elkaar de ruimte gaven om te mogen zijn. Ik heb veel mogen leren, maar ook mogen uitwerken in liefde en veiligheid. Geraakt worden in je kern, zelf mogen voelen zodat het ook echt verwerkt kan worden. Dankbaar voor alles wat er heeft mogen plaatsvinden. Blij dat ik erbij was, dit is waar ik naar op zoek was.

Extra’s:

Extra 1: een telefonische nabeschouwing met Jan of Samantha van plusminus 30 minuten

Omdat deze 3 dagen enorm intensief zijn willen we je ook nazorg bieden. Als extra ontvang je van ons een telefonische nabeschouwing. We kunnen samen napraten over je ervaringen en over hoe het zo ongeveer een week na afloop met je gaat.

Extra 2: moeilijke momenten meditatie

Als het goed is heb je na deze 3 daagse een prachtig fundament gelegd maar mocht je toch even ergens vastlopen dan is er altijd nog deze meditatie! Een beetje licht in het donker, een fijn ankerpuntje en even weer terug in de fijne sfeer van de 3 daagse!

 

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mail naar info@praktijklichtwerk.nl

 

 

 .   Praktijk Lichtwerk                                                    Bronsbergen 25-106, Zutphen                                                        06-15104701