Energetische APK

Denk jij wel genoeg aan jezelf? Ik zie zoveel mensen die voor alles en iedereen om zich heen zorgen, maar zichzelf helemaal vergeten. Herken jij jezelf daarin?
We willen graag dat het goed gaat met de mensen van wie we houden en hebben er veel voor over om hen het leven zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben soms helemaal niet door hoeveel energie het kost om voor deze mensen te zorgen, tot de energie opeens op is en je dagen, soms weken achter elkaar ontzettend moe bent. En wie zorgt er dan voor jou? Ondertussen willen we graag voor onze omgeving blijven zorgen, maar je kunt alleen maar écht voor de ander zorgen wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt :-)

Balans is de sleutel, balans in geven en nemen. Veel gevoelige mensen geven juist veel meer in de hoop dat ze gezien worden en dat er ook eens aan hen gedacht wordt. Jammer genoeg gebeurt het maar al te vaak dat de ander heel blij is met wat jij hebt gegeven en dat jij leeg achterblijft. Dit kan weer voor allerlei klachten zorgen: vermoeidheid, slecht slapen, kopzorgen, allerlei 'pijntjes' die maar niet weggaan, vaak verkouden zijn en ga zo maar door. 
Jij mag dus ook weleens aan jezelf denken!

Speciaal hiervoor bied ik de Energetische APK aan. Wat gebeurt er dan tijdens zo'n sessie? Nou, veel ;-) In ongeveer een uur checken we hele energetische systeem. Waar nodig vul ik de tekorten aan en zet ik je weer in balans. Na de sessie krijg je ook nog eens een aantal op jou afgestemde tips en adviezen mee om ervoor te zorgen dat jij je energetische balans kunt behouden.

Hieronder nog een kort overzichtje van wat we in ieder geval meenemen tijdens de sessie:

  • Aarden
  • Polariteit herstellen
  • Verwijderen van energieën die niet van jou zijn
  • Aanvullen levensenergie
  • Reinigen en in balans brengen van de chakra's
  • Reinigen en in balans brengen van je aura
  • Uitzuiveren van energetische koorden die veel energie kosten
  • Herstellen van de hoofd-hart verbinding
  • Healing

Dit levert je in ieder geval een hoop energie, rust en ontspanning op! Dus, ben jij eraan toe om eens aan jezelf te denken?

Mocht je graag een APK willen ontvangen, maar woon je ver weg of heb je niet de mogelijkheid om naar de praktijk toe te komen dan kan ik de APK ook op afstand doen. Je kunt hiervoor dus gewoon thuisblijven. Wanneer je me een berichtje stuurt spreken we een datum en tijdstip af (het liefst `s avonds). Op het afgesproken tijdstip stem ik me af op jouw energie en behandel ik je op afstand. Het is fijn als je gedurende dat uur even een rustig plekje kunt zoeken, zodat je kunt voelen wat er in je lichaam gebeurt. Als ik klaar ben met de behandeling stuur ik je een berichtje met datgene wat ik tijdens de behandeling ben tegengekomen. Meestal heb ik wel wat tips voor je die je kunnen helpen om in balans te blijven. 
 

 Praktijk Lichtwerk      Bronsbergen 25-106, Zutphen      06-15104701